Toisilla tulee raskausaikana kaikenlaisia mielihaluja, mä en ole keksinyt vielä mitään sellaista, mitä olisi ihan pakko saada. Karkkia olen syönyt aina ja paljon (lemppareita on sellaiset sekoituspussit, joissa on hedelmä- ja salmiakkikarkkeja), mutten ole huomannut, että nyt raskausaikana halu syödä karkkia olisi kasvanut tai vähentynyt. 

Sen sijaan telkkaria on tullut toljotettua aika tiiviisti viime aikoina. Olkoon se siis nyt se mun "mielihalu" :) Kiitos kaikenmaailman Yleareenat, Katsomot ja Ruudut, jotka mahdollistaa sen, että voin katsoa sarjoja missä haluan ja milloin haluan.

Lempparisarjoja tällä hetkellä on... 

  • Greyn Anatomia ---- Taidan omistaa itse 9 tuotantokautta, kuinka mones mahtaa olla menossa telkkarissa nyt? Alunperin tosi hyvä sarja, mutta nyttemmin alkanut muuttua tylsäksi. Kaikille tyypeille on jo tapahtunut kaikkea. Mitä vielä voi tapahtua? Ja sitä paitsi Christina Yang vaihtoi sairaalaa. Silti pakko katsoa, jos se vaikka palaisikin takasin :)
  • Syke ---- Tietysti menin katsomaan ne kaikki ennakkoon ilmestyneet jaksot Yleareenasta, joten nyt vaan odotellaan uusia jaksoja. Koukuttava sarja, joka tosin muistuttaa hyvin paljon Greyn Anatomiaa eikä myöskään ole kovin uskottava. Mutta eikös liian totuuden mukainen ole aika boooring? Ja sydänkirurgi Maxissa on sitä jotain ;)
  • Ensitreffit alttarilla ---- Jotain erilaista ja uutta tositv-rintamalla. Alku näytti lupaavalta ja kovasti toivon, että parit pysyisivät yhdessä. Viime kertainen jakso antoi kuitenkin jo viitteitä, ettei kaikkien kohdalle välttämättä osunutkaan juuri se oikea. Mielenkiintoista katsoa, miten heille käy.
  • Jutta ja puolenvuoden superdieetti ---- Aina yhtä siistiä katsoa, kuinka joku ottaa itseään niskasta kiinni ja yltää mahtaviin suorituksiin. Jos ne, niin varmasti minäkin! Sitten joskus... :D
  • Kingi ---- Ihan vaan siksi aloin katsoa, kun niin hyvät näyttelijät on mukana. Pikkuinen pettymys, mutta silti olen katsonut. Ja tietysti, kun hahmot alkavat tulla tutummiksi, myös itse alkaa päästä paremmin kärryille. Hirviniemi oli huono. Onneksi tippui! Tove Hansson on mun mielestä hyvän maun rajoilla...Muut on ihan katsottavia. Voittajasuosikkia ei ole vielä löytynyt.
  • Voice of Finland ---- Oikeesti en edes tiedä miksi katson koko sarjaa. Kauheen pitkäveteinen ja tuntuu, että useimmat laulajat kuulostavat ihan samalta. Etenkin naiset. Useamman kerran on käynyt niin, että tuotantokauden loppuvaiheessa en enää jaksa katsoa koko sarjaa. Alun "jännitys" varmaan viehättää...
  • Rakas, sinusta on tullut pullukka ---- Vähän niinkuin Jutan superdieetit, muttei kuitenkaan. Varmaan aika paljon kaunistellumpi versio? Yleensä katson tämän tabletilta myöhemmin esimerkiksi aamupalan yhteydessä eikä kauheasti haittaa vaikka jäisi kesken.
  • 112 ja Poliisit ---- Ihan oikeasta elämästä kertovia sarjoja. Siksi varmaan kiinnostavat. Olisipa muuten hauskaa, jos joku tekisi muistakin ammattiryhmistä tv-sarjoja. Näin ekaksi tulee mieleen vaikkapa päiväkodit tai koulut. Vaikken kyllä ikimaailmassa suostuisi mukaan sellaiseen :D Ja onhan näitä...tatuoijista, kiinteistönvälittäjistä, sisustamisesta jne. Mutta jos tehtäisi niin, ettei niihin liittyisi julkkiksia :)
  • Sinkkulaiva ---- Noloa edes tunnustaa, mutta joskus tulee tätäkin sarjaa katsottua. Yleensä tabletilta, kun ei muuta tekemistä keksi. Tai illalla viimeiseksi, jos telkkarista ei tule mitään muuta. Lähes joka jakso herättää myötähäpeän tunteita :D

Kovin tositv-painotteiselta ja kotimaiselta vaikuttaa tämä lista :) Kyllä muitakin sarjoja tulee satunnaisesti katsottua, mutta nämä ovat nyt tällä hetkellä pinnalla. Ja uutisiakin joskus ;)

Lisäksi tykätään miehen kanssa katsoa myös kokonaisia tuotantokausia. Greyn Anatomiat, Täydelliset naiset, Frendit ja Moderni perhe ollaan katsottu yhdessä. Uuden telkkarin myötä tuli syksyllä hankittua myös Netflix ja sieltä ollaan jo katsottu Kolme miestä ja tyttö sekä Ensisilmäyksellä (8. tuotantokautta!!!!). Twin Peaks on tällä hetkellä kesken. 

Moni varmasti ajattelee, että eihän ne muuta ehdi tehdä, kun katsoa, katsoa ja katsoa, mutta ei nämä nyt ihan lyhyen ajan sisällä ole kaikki katsottu. Telkkarin katsominenkin on omalta osaltani painottunut pääasiassa syksyyn, kun on pimeää ja märkää ulkona. Aiemmin vietin iltaisin niin paljon aikaa liikunnan parissa, ettei telkkarin katsomiselle jäänyt edes aikaa. Luonnollisesti nyt kun liikunta on vähentynyt, myös telkkarin toljotukselle jää enemmän aikaa :) 

Olen kuitenkin yrittänyt skarpata ja kävin taas kirjastosta lainaamassa pari kirjaa. Tykkään lukea, mutta se harrastus on valitettavasti vähän jäänyt. Nyt olen päättänyt, etten enää ota iltaisin tablettia mukaan sänkyyn, vaan sen ajan käytän lukemiseen. Niin myös päätin, että syön joka päivä vähintään yhden hedelmän. Katotaan kumpi päätös kestää pidempään :D 


Nämä kirjat tuli lainattua. 

20150126_201611%5B1%5D.jpg