Loma alkaa olla Loppiaista vaille taputeltu. Johan sitä onkin tässä ollut! Melkeinpä kolme viikkoa. Loma tuli kyllä ihan tarpeeseen, sillä viimekertainen loma olikin kesäloma heinäkuussa. Aika hassua ajatella, mutta nyt ei sitten vähään aikaan tarvikaan miettiä lomia :) Äitiysloma alkaa luultavasti maaliskuun alussa. Virallista päätöstä ei ole vielä tullut, ei myöskään äitiyspakkausta, jota innolla odottelen!

Mutta takaisin tähän lomaan. Se on kulunut pääasiassa nukkuen, syöden ja telkkaria katsellen. Kelit ei ole oikein suosineet ulkoilua. Ensin oli kovia pakkasia ja sitten tuli vesisade ja niin liukasta, etten uskaltautunut kuin postilaatikolla pyörähtämään. Nyt alkaa näyttää jo paremmalta.

Lomasta parhaiten on mieleen jäänyt siskon valmistumisjuhlat Seinäjoella. Tai no ei niinkään ne juhlat, oli aika puuduttava tilaisuus :D, mutta ylipäätään reissu sinne äidin, iskän ja veljen kanssa. Eipä olla tällä porukalla hetkeen vietetty aikaa yhdessä muualla kuin kotioloissa. Lisäksi tietysti on ollut mukava vaan oleskella ja tehdä mitä huvittaa, mutta tällä hetkellä sekin alkaa jo kyllästyttää eli töihin kaipaan jo. Myös ystäviä on tullut nähtyä ajan kanssa.

 

20150104_143610.jpg

Meidän harva, mutta sympaattinen pikku kuusi

 

Joulua vietettiin sekä omien vanhempien luona että appivanhempien luona sekä tietysti kotona kaksistaan (tai kolmestaan, jos Lyyli lasketaan mukaan, nelistään jos myös vauva..hehheh :D). Joulussa on parasta yhdessä oleminen ja syöminen. Lahjoista en niin välitä, mutta tämän joulun ehdoton lahjasuosikki oli vanhemmilta saatu monitoimikone :)

 

PhotoGrid_1420444113767.jpg

Tässä kuvaa tämän aamuisesta sämpylöiden väsäyksestä uudella koneella.

IMG-20150105-WA0003.jpg

Ihan hyviä tuli. Ensi kerralla vähän enempi suolaa (vaikkei pitäisi) :)

 

Joulun ja uuden vuoden välissä vietettiin Lyylin kolmevuotissynttäreitä. Juhliin oli kutsuttu äiti, iskä ja kummitätini. Lyyli sai tietysti oman kakun ja meille muille oli tarjolla kääretorttuleivoksia, pullaa ja mäyräkoiran mallisia joulupipareita. Uuden vuoden aattona kävi myös Lyylin "poikaystävä" Kaapo ja Kaapon omistaja, joka sattuu olemaan myös hyvä ystäväni.

PhotoGrid_1419965382956.jpg

 

Uusi vuosi vaihtui aika rauhallisissa merkeissä (sattuneesta syystä). Mies oli illan ja yön töissä, mutta alkuillasta ehdittiin sentään saunoa ja syödä perinteiset nakit+perunasalaatit. Myöhemmin kävin vielä ystävien luona katsomassa raketteja.

 

Joulun jälkeiseen aikaan liittyy aina myös alennusmyynnit. Paljon ei budjetti sallinut törsäämistä, mutta jotain pientä tarttui mukaan niin itselle kuin vauvallekin. Kävimme myös miehen kanssa katsastelemassa uutta sänkyä, mutta tultiin siihen tulokseen, että vanha saa toistaiseksi vielä kelvata. Alla kuvia ostoksista :)

20150105_122621.jpg

Vauvan huoneeseen tuleva lamppu. Nyt vaan odotellaan sisustusinspiraatiota, jotta huone alkaisi oikeasti näyttää vauvanhuoneelta eikä kaatopaikalta.

 

20150105_122118.jpg

Kirpparilöytöjä pienelle. Oma suosikkini Hello Kitty-huppari ja housut <3

20150105_122244.jpg

Muutamat housut, joista pallopökät herättivät miehessä erityistä hilpeyttä ja ovat kuulemma "coolit" :) Lyyli-linssiludekin tunki kuvaan.